Ingredience
žampiony
pórek
oranžová paprika
malá cibule
4 lžíce arašídového másla
1 lžíce hořčice
sůl
pepř
sójová omáčka
trocha arašídů
adzuki fazolky
brambory
Postup:
Brambory očistíme, nakrájíme, dáme na pečící papír, polijeme trochou oleje
a vložíme do trouby na 220 stupňů na 45 minut.
Žampiony, pórek, cibulku nakrájíme a dáme opéct na pánvičku.
Mezitím si v hrníčku smícháme arašídové máslo, 3 lžičky sójovky, špetku soli, pepř, hořčici
a promícháme.
Až jsou žampiony opečené, přihodíme na chvíli podusit papriku, arašídy a adzuki fazolky.
Na závěr směs zalijeme "omáčkou" z hrníčku. Pokud je příliš hustá, poředíme vodou.
Adzuki fazolky
Namočíme přes noc do studené vody. Před přípravou vodu slijeme, nalijeme čistou vodu
a dáme na půl hodiny vařit.
Doporučuji podávat s čerstvou zeleninou a opečenými brambory, ale dá se vzít i k rýži
a s trochou míň hořčice a víc dozlatova opečené cibulky si směs dokáži představit i na pohance.
mushrooms
leek
orange pepper
little onion
4 table spoons peanut butter
1 tea spoon mustard
salt
pepper
soy sauce
handful peanuts
adzuki beans
potatoes
Doporučuji podávat s čerstvou zeleninou a opečenými brambory, ale dá se vzít i k rýži
a s trochou míň hořčice a víc dozlatova opečené cibulky si směs dokáži představit i na pohance.
EN
Ingredientsmushrooms
leek
orange pepper
little onion
4 table spoons peanut butter
1 tea spoon mustard
salt
pepper
soy sauce
handful peanuts
adzuki beans
potatoes
Žádné komentáře:
Okomentovat