FOLLOW ME

Eat With Camilla

neděle 13. listopadu 2016

Žampionovo-arašídová směs s pórkem / Mushroom-peanuts mixture with leek



Ingredience
žampiony
pórek
oranžová paprika
malá cibule
4 lžíce arašídového másla
1 lžíce hořčice
sůl
pepř
sójová omáčka
trocha arašídů

adzuki fazolky
brambory


Postup:
Brambory očistíme, nakrájíme, dáme na pečící papír, polijeme trochou oleje
a vložíme do trouby na 220 stupňů na 45 minut.
Žampiony, pórek, cibulku nakrájíme a dáme opéct na pánvičku.
Mezitím si v hrníčku smícháme arašídové máslo, 3 lžičky sójovky, špetku soli, pepř, hořčici
a promícháme.
Až jsou žampiony opečené, přihodíme na chvíli podusit papriku, arašídy a adzuki fazolky.
Na závěr směs zalijeme "omáčkou" z hrníčku. Pokud je příliš hustá, poředíme vodou.

Adzuki fazolky
Namočíme přes noc do studené vody. Před přípravou vodu slijeme, nalijeme čistou vodu
a dáme na půl hodiny vařit.

Doporučuji podávat s čerstvou zeleninou a opečenými brambory, ale dá se vzít i k rýži
a s trochou míň hořčice a víc dozlatova opečené cibulky si směs dokáži představit i na pohance.

EN

Ingredients
mushrooms
leek
orange pepper
little onion
4 table spoons peanut butter
1 tea spoon mustard
salt
pepper
soy sauce
handful peanuts

adzuki beans
potatoes


Žádné komentáře:

Okomentovat