FOLLOW ME

Eat With Camilla

úterý 22. listopadu 2016

Svíčková omáčka s domácími knedlíky a robi masem v těstíčku ze sušených rajčátek / "Sirloin" sauce with homemade dumplings and robi meat in batter from dried tomatoes


Ingredience 

Knedlíky
8 toustových chlebů
200 gramů polohrubé mouky
200 ml vody
lžička soli
1 prášek do pečiva

"Svíčková" omáčka
1/2 nastrouhaného celeru
1 velká mrkev (nastrouhaná)
1 petržel (nastrouhaná)
bobkový list
nové koření
sůl 
pepř
2 lžíce husté části kokosového mléka

Těstíčko se sušenými rajčaty
4 lžíce hrašky
2 lžičky sójovky
1 lžíce olivového oleje
hrst sušených rajčátek


Postup:

Knedlíky
Toustové chleby nakrájíme na kostičky, namočíme ve vodě, smícháme s moukou, solí a práškem
do pečiva. Vytvarujeme "knedle". Necháme je tak 5 - 10 minut kynout.
Vložíme do vroucí vody a vaříme cca 20 minut.

Svíčková omáčka
Dáme si do vody vařit mrkev, petržel, celer, bobkový list, nové koření a pepř. 
Až je zelenina měkká, vložíme ji do mixéru a rozmixujeme dohladka. 
Vrátíme zpět do kastrólku, kde zeleninu zjemníme kokosovým mlékem 
a přidáme sůl, pepř dle chuti.

Robi maso v těstíčku
Hrašku rozmícháme s vodou, přidáme sójovku, olivový olej a sušená rajčata. 
Těstíčko můžeme dle našich chutí a preferencí dokořenit (sůl, pepř...).
Robi maso vložíme do mísy s těstíčkem a necháme tak ležet alespoň 1/2 hodiny. 
Nejlepší je nechat naležet přes noc v lednici.
Následně smažíme dozlatova z obou dvou stran.

(převoz na koleje)

Ingredients

Dumplings
8 toast breads
200 grams flour
200 ml water
teaspoon salt
1 baking powder

"Sirloin" sauce
1/2 grated celery
1 big carrot (grated)
1 parsley (grated)
salt
pepper
bay leaf
2 tablespoons of coconut milk

Batter from dried tomatoes
4 tablespoons hraška
2 teaspoons soy sauce
1 tablespoon olive oil
handful dried tomatoes



Žádné komentáře:

Okomentovat