FOLLOW ME

Eat With Camilla

neděle 27. listopadu 2016

Fazolové blondies / Beans blondies



Ingredience
1 konzerva bílých fazolí
1 jahodová dětská výživa (nemusí být, dejte banán navíc)
1 banán
1 lžička skořice
1 lžička zázvoru
1 lžička perníkového koření
30 gramů pomletých ovesných vloček
70 gramu pohankové mouky
100 ml oleje
150 ml vody
2 lžičky kukuřičného škrobu
2 lžičky prášku do pečiva


Postup:
Fazole z konzervy opakovaně propláchneme čistou vodou a dáme do mixéru. Přidáme banán,
dětskou výživu a rozmixujeme. Mixujeme hodně důkladně, aby nám v těstě nezůstaly kousky fazolí. Do mixéru dáme ještě skořici, zázvor, perníkové koření, olej a vodu. Vzniklou směs přelijeme
do misky, kam přisypeme sypké suroviny (prášek do pečiva, kukuřičný škrob, ovesné vločky
a pohankové vločky). Promícháme a nalejeme do vymazaného plíšku. Já jsem vymazavála
kokosovým olejem a vysypávala mletým kokosem.
Pečeme asi 15 minut na 200 stupňů.
Doporučuji nechat přes noc uležet. Jsou pak mnohem lepší.





Bonus: slaný karamel z datlí
2 hrsti datlí
2 lžíce mandlového másla
1 lžíce arašídového másla
1 lžička kokosového oleje
špetka soli

Datle namočíme přes noc a další den rozmixujeme s oříškovými másly, olejem a na závěr osolíme.
Pokud ním nepotřete celé blondies přímo na plechu, tak doporučuji dát aspoň na hodinu do ledničky.

EN

Ingredients
1 tin white beans
1 strawberry children food (not needed, add 1 banana)
1 banana
1 teaspoon cinnamon
1 teaspoon ginger
1 teaspoon gingerbread spice
30 grams grounded oats
70 grams buckwheat flour
100 ml oil
150 ml water
2 teaspoons corn starch
2 teaspoons baking powder



Bonus: salted dates caramel
2 handfulls dates
2 tablespoons almond butter
1 tablespoon peanut butter
1 teaspoon coconut oil
pinch of salt


Žádné komentáře:

Okomentovat