čtvrtek 17. listopadu 2016
Perníkové palačinky s borůvkami / Ginger bread pancakes with blueberries
Ingredience
30g ovesných vloček
3 lžíce pohankové mouky
2 lžičky perníkového koření
1 1/2 lžíce medu
1 hrnek vody
1 lžička kukuřičného škrobu
1 lžička lněného semínka
mražené borůvky
Postup:
Ovesné vločky rozemeleme v mixéru na mouku, přidáme lněné semínko, pohankovou mouku
a hrnek vody. Necháme asi 10 minut ležet.
Přidáme med, koření a kukuřičný škrob. Důkladně vše zamícháme a znovu necháme ležet.
Dle potřeby přidáme vodu nebo pohankovou mouku.
Palačinky opékáme na rozehřátém kokosovém oleji.
Borůvky dáme do kastrólku a rozehřejeme.
Palačinky servíjume potřené borůvkovým alpro jogurtem a lžící horkých borůvek.
Doporučuji pocákat hořkou čokoládou.
Ingredients
30g oats
3 tablespoons buckwheat flour
2 teaspoons gingerbread spice
1 1/2 tablespoons honey
1 cup water
1 teaspoon corn starch
1 teaspoon flex seeds
frozen blueberries
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat