neděle 26. února 2017
Perníková buchta / Gingerbread cake
Ingredience (malý plech)
1 hrnek pomletých ovesných vloček
1 hrnek špaldové mouky
1/4 hrnku kokosového oleje
1 lžíce lněného semínka
1 lžička perníkového koření
1/2 kypřícího prášku do perníku
2 lžíce sladidla (sirup/med)
pyré z 1 hrušky
1/2 hrníčku vody
Postup:
Pyré, vodu, olej a sladidlo dáme do mísy a promícháme.
Následně přidáme všechny sypké suroviny a rozmícháme.
Těsto necháme ležet a mezitím si vytřeme plech kokosovým olejem
a vysypeme špaldovou moukou.
Pokud chcete stačí dát pečící papír.
Těsto vlijeme na plech a dáme do vyhřáté trouby na 220 stupňů a pečeme 20 - 25 minut.
Ingredients (small plate
1 cup grounded oats
1 cup spelt flour
1/4 cup coconut oil
1 teaspoon flex seeds
1 teaspoon gingerbread spices
1/2 baking powder to gingerbread
2 tablespoons of sweets (sirup/honey)
puree of 1 pear
1/2 cup water
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat