FOLLOW ME

Eat With Camilla

neděle 12. února 2017

Kulajda / Kulajda soup

 


Ingredience
1 cibule
3 lžíce slunečnicového oleje
3 lžíce rýžové mouky
6 lžic nasekaného kopru
2 lžičky drceného kmínu
5 brambor
7 žampiónů
0,5 litru vody
1/2 kostky zeleninového bujónu
sůl
pepř
1 lžíce octa


Postup:
Na rozpáleném oleji opečeme cibulku nakrájenou na větší kousky, zasypeme drceným kmínem
a přihodíme na kostičky nakrájené brambory.
Až je cibulka opečená, tak zeleninu v kastrólku zaprášíme rýžovou moukou, přilijeme vodu
a přihodíme kostku bujónu. Přivedeme polévku k varu, osolíme, opepříme
a přihodíme nakrájené žampióny nebo sušené houby.
Na závěr přidáváme kopr a lžíci octa.



Ingredients
1 onion
3 tablespoons sunflower oil
3 tablespoons rice flour
6 tablespoons chopped dill
2 teaspoons grounded cummin
5 potatoes
7 mushrooms
0,5l water
1/2 vegetable broth
salt
pepper
1 tablespoon vinegar



Žádné komentáře:

Okomentovat