FOLLOW ME

Eat With Camilla

pondělí 6. února 2017

Koprová omáčka z bílé ředkve / Dill sauce from white raddish

Ingredience
zeleninový vývar
1 bílou ředkev
kopr (5 vrchovatých lžic)
1 lžíci olivového oleje
sůl
1 cibule


Postup:
Ředkev očistíme, nakrájíme na kostičky a dáme na 20 minut vařit do zeleninového vývaru.
Mezitím si dozlatova opečeme cibulku.
Ředkev zcedíme, ale trochu vývaru si necháme bokem v kastrólku.
Ředkev vložíme do nového kastrólku, kam přidáme i cibulku a olivový olej. Vše dohladka rozmixujeme tyčovým mixérem. Dle potřeby naředíme zeleninovým vývarem, osolíme
a přidáme 5 velkých lžic nasekaného kopru. A je to hotovo.



Ingredients
vegetable broth
1white raddish
dill
1 tablespoons olive oil
salt
1 onion


Žádné komentáře:

Okomentovat