FOLLOW ME

Eat With Camilla

neděle 4. prosince 2016

Zapečené žampiony s celerem / Baked mushrooms with celery



Ingredience
6 žampionů
2 hrsti strouhaného celeru
1/2 cibule
1 strouhaná mrkev
1 hrnek kukuřice
3 lžíce hrašky
1 lžička kukuřičného škrobu
2 lžíce olivového oleje
hrst sušených rajčat
sůl
pepř


Postup:
Celer a mrkev povaříme. Dáme do pekáčku. Přihodíme nakrájenou cibulku na kostičky
a žampiony, které nakrájíme na větší kousky. Přisypeme kukukuřici.
V misce si rozmícháme hrašku s vodou a kukuřičným škrobem, přidáme olivový olej a sušená rajčata. Osolíme, opepříme.
Směs z hrašky nalijeme do pekáčku, kde vše jemně promícháme, aby hraška při pečení veškerou
zeleninu krásně spojila.
Pečeme asi 25 minut ve vyhřáté troubě přibližně na 220 stupňů.
Pokud přidáte do pekáčku i brambory nebo rýži, tak nemusíte dělat ani další přílohu.


EN

Ingredients
6 mushrooms
2 handfuls grated celery
1/2 onion
1 grounded carrot
1 cup corn
1 teaspoon corn starch
3 tablespoons "hraška"
2 tablespoons olive oil
handful dried tomatoes
salt
pepper

Žádné komentáře:

Okomentovat