Ingredience
Světla vrtsva:
120 gramů ovesných vloček (já jsem dala jen 70 gramů a mám tu bílou vrstvu hodně tenkou)
3 lžíce sezamových semínek
3 lžíce kokosového oleje
1 lžíce medu
Karamelová vrstva:
150 gramů datlí (namočíme přes noc)
2 lžíce arašídového másla
hrst arašídů
Čokoládová vrstva
3 pásky hořké čokolády
1/2 lžíce kokosového oleje
Sezamová semínka a vločky rozmixujeme v mixéru. Přidáme med a kokosový olej.
Vzniklou hmotu natlačíme do formy, kterou dáme na 15 minut do mrazáku.
Datle rozmixujeme s arašídovým máslem a natřeme na světlou první vrstvu. Pokud máte rádi
slaný karamel můžete směs trošku osolit. Celé arašídy sem tam natlačíme do karamelové vrstvy
a dáme tentokrát na 20 minut do mrazáku.
Mezitím si rozpustíme čokoládu v kokosovém oleji a pocákáme ji po karamelové vrstvě.
My doma máme radši, když jsou řezy čokoládou jen pocákané (líp se to i krájí),
ale pokud máme rádi hodně čokolády, tak klidně rozpusťte i celou tabulku
a zalijte řezy po celé délce. Následně už stačí skladovat jen v lednici.
Ingredients
Light layer:
60 grams oatmeal
3 tablespoons sezame seeds
3 tablespoons coconut oil
1 tablespoon honey
Caramel layer:
150 grams dates
2 tablespoons peanut butter
handful peanuts
Chocolate layer
3 strips of dark chocolate
1/2 tablespoon coconut oil
Žádné komentáře:
Okomentovat