FOLLOW ME

Eat With Camilla

úterý 27. prosince 2016

Bezlepkové dýňové placky / Glutenfree pumpkin flats



Ingredience
1/2 dýně hokkaido
1/2 hrnku červené čočky
1/2 cibule
5 lžic hrašky (nebo 1 vejce, pokud jíte vajíčka)
2 lžíce olivového oleje
2 lžíce kukuřičné strouhanky
3 lžíce vody
pepř
kmín
sůl
(česnek)


Postup:
Dýni si uvaříme a rozmixujeme. V druhém kastrólku uvaříme do měkka červenou čočku,
kterou přidáme k rozmixované dýni. Do mísy přidáme i nakrájenou cibulku na kostičky,
olivový olej, hrašku, strouhanku a vodu. Vše promícháme, abychom z hrašky neměli hrudky.
Na závěr osolíme, opepříme, přidáme česnek a kmín.
Pánvičku potřeme slunečnicovým olejem a lžící tvarujeme placky,
které opékáme z obou stran dozlatova.


Ingredients
1/2 hokkaido pumpkin
1/2 cup red lentil
1/2 onion
5 tablespoons hraška (or 1 egg)
2 tablespoons olive oil
2 tablespoons corn breadcrumps
3 tablespoons water
pepper
cummin
salt
(garlic)

Žádné komentáře:

Okomentovat