FOLLOW ME

Eat With Camilla

úterý 25. října 2016

Pomazánka z červené čočky / Red lentils spread


Ingredience

1 hrnek červené čočky v suchém stavu
1 cibule
100 ml olivového oleje
lžička lněného semínka
drcený kmín
voda
sůl
pepř

Postup:
Červenou čočku dáme na 20 minut vařit. Vaříme ji dlouho, aby byla hodně rozvařená. Pokud v pomazánce chce kousky, tak po 10ti minutách trochu čočky odeberte a vmíchejte na závěr.
Vložte čočku do mixéru, přidejte lněné semínko, olivový olej, cibuli nakrájenou na kostičky, kmín, sůl, pepř a rozmixujte. Pokud chcete řidší konzistenci přidejte vodu.
Výborné je přimixovat i trochu oliv a přidat trošku nálevu z nich - doporučuji.

EN

Ingredients

1 cup red lentils
1 onion
100 ml olive oil
1 teaspoon flex seeds
ground cumin
water
salt
pepper

Žádné komentáře:

Okomentovat