FOLLOW ME

Eat With Camilla

úterý 1. srpna 2017

Perníkové flapjacky / Gingerbread flapjacks

Ingredience
1 hrnek ovesných vloček
2 lžíce konopného proteinu
1 lžíce kakaových bobů
3 lžičky perníkového koření
2 lžičky lněného semínka
2 lžičky chia semínka
1 lžíce kokosového oleje
15 rozmixovanych datlí
hrst nasekaných lískových ořechů
2 lžíce vody


Postup:
Kakaové boby nasekáme na kousky a lněné semínko pomeleme nebo rozmixujeme v mixéru.
Do misky dáme lněné semínko a chia semínko, přidáme konopný protein, kokosový olej a vodu.
Vše důkladně smícháme a necháme 5 minut ležet.
Přidáme ovesné vločky, datle, perníkové koření a vytvoříme hustou směs.
Na závěr přisypeme nasekané kakaové boby a lískové ořechy.
Do malého pekáčku nebo plastové krabičky si dáme pečící papír a začneme do takto připravené
nádoby tlačit těsto.
Následně dáme formu do mrazáku na 30 - 60 minut.
Pokud budete flapjacky hned spotřebovávat, můžete je přendat do lednice.
Já si je uchovávám v mrazáku a vždy podle potřeby je dám na pár minut rozmrznout a pak je sním.


Ingredients
1 cup oats
2 tablespoons hemp seed protein
1 tablespoon cacao beans
3 teaspoons gingerbread spice
2 teaspoons flex seeds 2 tea spoons chia seeds
1 tablespoon coconut oil
15 mixed dates
pinch chopped hazelnuts
2 tablespoons water





Žádné komentáře:

Okomentovat